Faciliteiten

De tuin en het verwarmd zwembad:  het huisje en de Pipowagendeluxe zijn gelegen in een sprookjesachtige tuin (meer dan 3000 m2 omheind) waar het heerlijk toeven is onder de grote bomen. Tevens is er een grote speelweide van meer dan 5500 m2 met twee doelen en voldoende ruimte om te vliegeren of andere spellen te spelen. Met het oog op de draaiende zon zijn er verschillende terrassen ter beschikking. Verder zijn er verrijdbare ligbedden  ter beschikking, zodat je op elk plekje in de tuin of bij het zwembad kunt relaxen. Voor een verfrissende duik kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad. Dit zwembad wordt verwarmd met zonne-energie en heeft, afhankelijk van het aantal zonuren, een aangename temperatuur van begin mei tot eind september. Het zwembad is voorzien van een inlooptrap en is geheel omheind zodat kleine kinderen toch vrij in de tuin kunnen spelen.  Het zwembad is verwarmd door een warmtepomp, heeft een constante watertemperatuur van 25 graden en doorgaans geopend van half april tot half september. De waterdiepte is 1.15 m. Er is geen toezicht dus zwemmen is op eigen risico.

Dutch tub: in dit bad, dat je zelf opstookt met kleine stukken hout, kun je zomer en winter onder de sterrenhemel genieten van een relaxend bad.  Hout voor een stookbeurt ligt bij aankomst ter beschikking. Voor het gebruik en vullen van de tub is het belangrijk dit een dag van te voren aan te geven aan Bas of Anja, zodat we de tub steeds bijtijds kunnen vullen met vers water.  In strenge vorstperioden is het helaas niet mogelijk om de tub te gebruiken i.v.m. mogelijke vorstschade. Er is geen toezicht dus stoken en badderen is op eigen risico.

Wandelen en knuffelen met onze witte  knuffelgeiten. Zie ook onder arrangementen voor het ‘Vooruit met de geit arrangement’.

Spelen voor ieder wat wils! 

Er is een grote speelweide voor de kinderen met een schommel, wip, hoge glijbaan, rekstokken en een zandbak. Verder staat er een grote trampoline voor veel springplezier. Kinderen zijn altijd erg enthousiast over ons kinderboerderijtje, waarin ze kunnen spelen met de geiten. In een van de vele hoekjes van de tuin vind je Sneeuwwitje en de zeven dwergen.

Laat je verrassen door nog vele andere hoekjes. De tuin is ingericht met klassieke tuinbeelden die de vier jaargetijden uitbeelden. Onze liefde voor het boeren/landleven komt tot uiting in een verzameling van boerengebruiksvoorwerpen verspreid over de tuin.