Edelherten wandeling

Burlende edelherten arrangement

Neem een voorsprong op de herfst tijdens de bronst, als de ‘koning van het woud’ als opmaat van de paring zichzelf op spectaculaire wijze laat zien. Beleef een waar schouw- en hoorspel van imponeren, dreigen en vechten van de burlende edelherten in de Weerterbossen.

Buiten de periode van bronst is het doodgewone, dagelijkse gedrag van eten en rondtrekken van de herten en hindes misschien minder spetterend; hun aanwezigheid maakt de Weerterbossen  een geliefd uitgestrekt natuurgebied en biedt een mooie variatie aan wandel- en fietsgelegenheid voor natuurliefhebbers.

Upgrade jullie verblijf bij Buitengoed de Gaard met het Edelherten arrangement en geniet van de extra’s die wij u aanbieden:

– Een Limburgse vlaai van Echte Bakker Bongers, drievoudig winnaar ‘beste Limburgse vlaai’.

– Een bezoek (met eventueel  excursie ( € 4,- p.p.) van St. het Limburgs Landschap) aan de Weerterbossen met wildtoren voor een prachtig uitzicht op de edelherten.

– Een fles Boyar; een rode herfstachtige wijn, fruitig en een tikje aards van geur.

– Geniet van een portie romige walnotenkaas.

– Recreatiekaart met wandelroutes door het vrijwel naastgelegen bosgebied ‘het Leudal’.

– Een informatieve brochure over de Edelherten in het Kempen-Broek; het Weerterbos.

– Raap naar believen walnoten en tamme kastanjes in onze tuin.

Kom naar de ‘Veluwe van het zuiden’. Geniet van de herfstsfeer in het Vierseizoenenhuisje of een van de zeer luxe vakantiehuizen op wielen. Laat weer, wind en regen maar komen… Kosten € 25,- per boeking, ongeacht het aantal personen. (excursie van St. Limburgs Landschap € 2,50 p.p.)

Burlende edelherten zijn tijdens de bronstperiode te horen (september/oktober).

Voor meer info zie:http://www.edelhertinhetweerterbos.blogspot.nl/