Bijzonder Plekje schrijft over 50 jaar Buitengoed de Gaard.

2015
12.07

door Marleen Brekelmans

Niet alleen Bijzonder Plekje heeft iets te vieren, ook Buitengoed de Gaard viert feest. Dit bijzondere adres in Limburg bestaat 50 jaar!

Buitengoed de Gaard

Op 12 juli 2015 is het precies 50 jaar geleden dat de vader van gastvrouw Anja deze plek omdoopte van Gaard tot Buitengoed. Op de officiële papieren vind je nog een handgeschreven notitie.

In de afgelopen 50 jaar is de Buitengoed uitgegroeid tot een uniek vakantieadres. Zo’n plek vind je nergens anders. Het gaat niet alleen om de bijzonder vormgegeven vakantiewoning, het vierseizoenenhuisje. Er staan ook twee superdeluxe pipowagens op het buitengoed, waar je het hele jaar door kunt verblijven. Echt van alle gemakken voorzien en voor elk verblijf een houtgestookte privé Dutchtub.

Slapen bij een ridder

Het zijn niet alleen de verblijven die Buitengoed de Gaard zo bijzonder maken. De gastvrijheid van gastvrouw Anja Versteeg-Peters is ongeëvenaard. Bij aankomst op het Buitengoed wacht je een warm welkom. Een welkomstkaartje, iets lekkers in de koelkast, het met zorg & liefde gekozen interieur… Elk hoekje herbergt een verrassing.

Dat Anja niet alleen voor de gasten van Buitengoed de Gaard bijzonder is, blijkt wel uit de waardering die ze onlangs ontving: ze is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau!

http://www.bijzonderplekje.nl/blog/50-jaar-buitengoed-de-gaard

buitengoed de gaard 50 jaar gastvrouw anja versteeg-peters aan de wieg van de vakantieverhuur...huidig gastvrouw-eigenaar anja versteeg-peters op schoot bij moeder annie. zwembad net klaar 1971 bij vakantiehuisje buitengoed de gaard

Comments are closed.